Yeni adresimiz
Ana Sayfa Güncel, Siyaset, Yerel Haber 26 Nisan 2024 178 Görüntüleme

Vee.. TÜGVA Tahliye Edildi… Teşekkürler KÖSELER

 

Daha önce AK Partili Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın tarafından TÜGVA’ya tahsis edilen bina, bugün CHP’li Belediye Başkanı Alaattin Köseler tarafından TÜGVA’nın tahliye edilmesiyle son buldu.

Beykoz Özgün Haber Gazetesi olarak daha önce yapmış olduğumuz haberde Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in Paşabahçe’ deki kendi mülküne ait binanın eski belediye başkanı Ak Partili Murat Aydın tarafından belediyeye kiralandığını ve belediyenin de iktidara yakın bir kuruluş olan TÜGVA’ya tahsis ettiğini haberleştirmiştik.

TÜGVA’nın iktidara yakın bir kuruluş olarak CHP’li Köseler’e ait bir binada faaliyet göstermesinin doğru olmadığına değinmiştik.

Köseler TÜGVA’yı hemen tahliye etti.

Yeni seçilen belediye başkanı Alaattin Köseler partisinin ve Beykoz da kendisine oy veren özellikle CHP’li seçmenlerin de hassasiyetlerini düşünerek AK Partili Murat Aydın zamanında TÜGVA ya tahsis edilen binadan TÜGVA yı derhal tahliye etmiştir.

Beykoz’u Beykoz’un Çocuklarının Yöneteceğini İlk İcraatıyla İspatladı…

Yeni seçilen belediye başkanı Alaattin Köseler TÜGVA’yı tahliye ederek Beykoz’u Beykoz’un çocuklarının yöneteceğini ispatlamıştır.

Teşekkürler KÖSELER…

reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Özgün Haber Reklam Alanı
Özgün Haber Reklam Alanı
Tema Tasarım | AnatoliaWeb