Yeni adresimiz
Ana Sayfa Eğitim, Güncel, Yerel Haber 25 Nisan 2024 423 Görüntüleme

İnal Ailesinden, Boğaziçi Anadolu Lisesi’ne Kütüphane

Beykoz Eğitime Destek  (BEDES) Başkanı Gülay Demirel’in Saygıdeğer annesi Şengün İnal ile Saygıdeğer babası Abdurrahman İnal’ın katkılarıyla Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kütüphane kazandırıldı.

Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan kütüphane açılışında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, BEDES Başkanı Gülay Demirel, BEDES dernek yönetimi, okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri ile İnal ailesi katıldı.

Abdurrahman İnal açılış konuşmasında gelişmiş bir ülke olma yolunda kız çocuklarının aldığı nitelikli eğitimin önemini vurguladı. Açılış sırasında Abdurrahman İnal’ın şiir kitabından öğrencilerin ve kendisinin seslendirdiği vatan sevgisi temalı şiirler misafirlere duygulu anlar yaşattı.

Program kurdele kesilmesi ardından son buldu.

reklam
Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Özgün Haber Reklam Alanı
Özgün Haber Reklam Alanı
Tema Tasarım | AnatoliaWeb