Yeni adresimiz
Ana Sayfa Güncel, Siyaset 30 Nisan 2024 98 Görüntüleme

İl ve Bölge Dernekleri’nden Başkan Köseler’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ikinci kez Beykoz Belediye Başkanlığı’na seçilen Alaattin Köseler’i makamında ziyaret ederek çalışma döneminin hayırlı olmasını diledi.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Yürütme Kurulu’nu oluşturan, Tokatlılar Derneği ve Beykoz Dernekler Birliği Başkanı Bülent Kılıç, Ordulular Derneği Başkanı ve Beykoz Dernekler Birliği Başkan Yardımcısı İdris Özkan ve Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı, Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve Beykoz Dernekler Birliği Sekreteri Esengül Yılmaz Gül ve Beykoz Dernekler Birliği Üyeleri Köseler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl ve Bölge Dernekler Birliği Basın Danışmanının açılış ve bilgilendirmesinden sonra Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Bülent Kılıç ve tüm katılımcı Başkanlar tek tek söz alarak, hayırlı olsun temennilerini dile getirirken, bazı Dernek Başkanları ziyaret konseptine uyarak birer cümle tespitlerini de aktardılar.

Beykoz İl ve Bölge Dernek Birliği, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e verdikleri mesajda, Beykoz için yapılacak olumlu çalışmalara koşulsuz destek verecekleri gibi olabilecek olumsuzluklar karşısında da, muhataplarıyla çözüm odaklı görüşmeler yaparak çözüm yolları arayacaklarının mesajını verdiler.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beykoz’un İl Dernekleri gibi STK Kuruluşlarını, kısaca Beykoz’un yararı için çalışan tüm kurumların çalışmalarını önemsediklerini, geçmişte olduğu gibi tüm ilçe sakinlerinin katkılarıyla, Beykoz için yararlı hizmetler üreteceklerini belirterek tüm katılımcılara ziyaretleri için teşekkür etti.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’i tüm çalışma dönemlerinde hafızasında tutması temennisiyle bir anı plaketi sundular. Plaketi Dernekler Birliği adına Yürütme Kurulunun hazır bulunduğu ortamda, Dernekler Birliği’nin tek Kadın Temsilcisi olan Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı Esengül Yılmaz Gül takdim etti.

Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafının çekilmesiyle Köseler konuklarına tek tek teşekkür ederek uğurladı.

Haber ve Fotoğraf: Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği

reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Özgün Haber Reklam Alanı
Özgün Haber Reklam Alanı
Tema Tasarım | AnatoliaWeb