Yeni adresimiz
Ana Sayfa Güncel, Öne Çıkanlar, Yerel Haber 28 Nisan 2024 148 Görüntüleme

İSKİ’den Beykoz’un Suları Hakkında Açıklama

2 gündür Beykoz’da musluk suyundan gelen kötü koku üzerine vatandaşların hem endişelenmeleri hem de şikâyet etmeleri üzerine İSKİ’den beklenen açıklama geldi.

“İstanbul’un içme ve kullanma suyunun %99’u yüzeysel su kaynaklarından karşılanmaktadır. Her su kaynağının tadı ve kokusu aynı olmayıp, içerdiği mineral yapısına ve mevsimsel geçişlere bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir.

Bugünlerde alınan tat ve koku şikâyetleri, bazı bölgelerin farklı kaynaklardan beslenmesi ve havaların ani ısınması ile birlikte yaşanan, doğal ve geçici bir durum olup, gerekli analiz, kontrol ve deşarj işlemleri yapılarak su kalitesi izlenmektedir.

Yapılan kontrol ve laboratuvar analizleri neticesinde halk sağlığını etkileyecek herhangi bir olumsuz duruma rastlanmamıştır.

Bilgilerinize sunarız.”

reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Özgün Haber Reklam Alanı
Özgün Haber Reklam Alanı
Tema Tasarım | AnatoliaWeb