Yeni adresimiz
Ana Sayfa Güncel 27 Nisan 2024 121 Görüntüleme

Kadir Kürşat Arslan, İYİ Parti’den istifa etti!

Sevgili Dostlarım, dava arkadaşlarım ve kıymetli basın mensupları,

Ülkemizin kötü gidişatına dur demek, milletimize umut olmak, halkımızı hak ettiği gibi daha ferah, daha adil, daha demokratik, bolluk ve bereket içinde yaşatmak için bu düzene artık yeter dercesine Sayın Meral Akşener’in önderliğinde ‘Cesurlar Hareketi’ni başlattık.

Onca engellemelere, baskılara rağmen partimiz İYİ Parti’yi kurduk.

Birçok inanmış dava arkadaşlarımla beraber maddi manevi hiç bir fedakârlık ve sorumluluktan kaçınmadım.

Partide elde ettiği makam ve mevkilerden güç alarak itibar kazanma hevesinde hiç olmadım. Ne istediysem ve ne yaptıysam partimi daha iyi noktalara taşımak için seve seve yaptım.

Bütün engellemelere ve ön kesmelere rağmen önce meclis üyesi adayı, daha sonra milletvekili adayı olma imkânları buldum.

Bana ve birçok genç arkadaşıma bu imkânları sunan çok kıymetli başkanım Sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Partimi daha ileri taşımak için verdiğim onca emeğe ve fedakârlığa rağmen, toplumda hiçbir karşılığı, itibarı olmayıp, partideki makam ve mevkileri eline geçiren vasıfsız, cahil ve vicdansız yetki sahipleri benim ve birçok dava arkadaşımın önünü kesmiş ve teşkilattan uzaklaştırmıştır.

Az olsun benim olsun zihniyetinin hâkim olduğu bir partinin büyümesi ve milletine umut olması imkânsızdır.

Bu şartlar altında İYİ Parti’de kalarak milletime ve devletime faydalı olmam mümkün değildir.

Bu sebeple İYİ Parti’den istifa ettiğimi tüm kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.

İstifa kararını daha önce almış olup, ancak 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan dava arkadaşlarıma zarar vermemek için istifamı geciktirdiğimi ve istifamın İYİ Parti kongresiyle hiçbir alakasının olmadığının bilinmesini isterim.

Sevgi ve Saygılarımla,

Kadir Kürşat Arslan

 

reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Özgün Haber Reklam Alanı
Özgün Haber Reklam Alanı
Tema Tasarım | AnatoliaWeb